ZEN is het nieuwste kantoorgebouw van Befimmo in de Brusselse Noordwijk, vlak bij het Noordstation, het binnenkort volledig vernieuwde Maximiliaanpark en de rivier de “Zenne” die zich opnieuw een weg zal banen in de Noordwijk.

ZEN is een exclusieve werkomgeving met private ingang, voorzien van alle comfort. Door haar hoge en open ruimtes en de mogelijke verbinding tussen de verschillende verdiepingen door een gemeenschappelijke trap, is communiceren met de verschillende departementen een fluitje van een cent. Elke verdieping biedt een unieke ervaring van open ruimtes, grote ramen, privéterrassen, een overvloed aan natuurlijk licht en rustgevende uitzichten over het groene park.

Het beste van twee werelden

ZEN at ZIN

ZEN maakt deel uit van de “full services” omgeving van ZIN; een groene openbare serre, een prachtige rooftop, retail, bars, restaurants, hotel en zoveel meer. Je hoeft enkel het gebouw maar door te steken. Entertainment in ZIN, sereniteit en efficiëntie in ZEN…

Het beste van twee werelden, dus.

Zen Plan

Meegroeien met de omgeving

ZEN is een kantoorgebouw dat mee evolueert met de golven van verandering die de stad Brussel in petto heeft voor de Noordwijk.

Met haar horizontale vorm gaat ZEN op in de as van de Antwerpsesteenweg en herstelt het de continuïteit die ooit werd onderbroken. Niet alleen haar vorm, maar ook de uiterlijke kenmerken spelen in op het buitengevoel.

Een unieke gevel die de sfeer van het toekomstige park terugbrengt in het gebouw.

ZEN, everything flows

ZEN is een kantoorgebouw dat niet alleen mee evolueert met haar omgeving, maar ook met de veranderende kantoorbehoeften van vandaag. Zo zal in de toekomst niet alleen het water van de “Zenne” langs ZEN stromen, maar ook een continue stroom van ideeën, sereniteit, gedeelde culturen, mensen en plezier. ZEN, everything flows.

Contacteer voor meer informatie : info@zin.brussels